Ontwikkel uzelf

Ontwikkel uzelf

Om werk te vinden is het belangrijk dat u de juiste kennis en ervaring heeft en dat u zich goed kunt presenteren. Uzelf blijven ontwikkelen is dan ook de beste aanpak.

 • Online trainingen over solliciteren

  Opvallen bij werkgevers? En u zekerder voelen tijdens het solliciteren? Volg de online trainingen van UWV. Meer dan 700.000 mensen gingen u al voor.

  Meer info
 • Webinars over werk zoeken en solliciteren

  Gewoon thuis achter uw eigen computer advies over hoe u die leuke baan vindt? Volg dan de live webinars van UWV waarbij u meteen vragen kunt stellen. Mensen beoordelen de webinars gemiddeld met een 7,7!

  Meer info
 • Cursus, training of opleiding volgen

  De onderstaande organisaties bieden opleidingen, cursussen en trainingen die u in deeltijd, voltijd, in de avond of overdag kunt volgen.

  Heeft u een WW-uitkering? Overleg dan eerst met uw adviseur werk of u e...

  Meer info
 • Leren en werken

  Wilt u een vak in de praktijk leren? Of wilt u zich laten omscholen of bijscholen? Dan is leren en werken tegelijk misschien iets voor u. Bijvoorbeeld met een stage of leerbaan.

  Meer info
 • Certificaat voor uw ervaring

  Met een Ervaringsprofiel (EVP) en een Ervaringscertificaat (EVC) kunt u werkgevers laten zien wat u weet en kunt. Zo vergroot u uw kans op werk.

  Meer info
 • Nederlands leren

  Om werk te vinden is taal enorm belangrijk. Het begint met vacatures lezen en sollicitatiebrieven schrijven. Ook moet u voor de meeste banen kunnen lezen en schrijven. Heeft u hier moeite mee? Dan is het goe...

  Meer info