Ontwikkel uzelf

Larissa Shuttleworth deed werkervaring op via een startersbeurs

‘Met de Startersbeurs greep ik mijn kans'. Lees op werkbladmagazine.nl het interview met Larissa.

Ontwikkel uzelf

Om werk te vinden is het belangrijk dat u de juiste kennis en ervaring heeft en dat u zich goed kunt presenteren. Uzelf blijven ontwikkelen is dan ook de beste aanpak.

Online trainingen over solliciteren

Opvallen bij werkgevers? En u zekerder voelen tijdens het solliciteren? Volg de online trainingen van UWV. Meer dan 700.000 mensen gingen u al voor.

Meer info

Opleidingen zoeken

Wilt u een opleiding doen? Hier vindt u de opleiding die bij u past: in voltijd, deeltijd of bijvoorbeeld een cursus in de avonduren. Opleiding gevonden? Zoek ook direct een school of opleidingsinstelling.

Meer info

Leren en werken

Wilt u een vak in de praktijk leren? Of wilt u zich laten omscholen of bijscholen? Dan is leren en werken tegelijk misschien iets voor u. Bijvoorbeeld met een stage of leerbaan.

Meer info

Certificaat voor uw ervaring

Met een Ervaringsprofiel (EVP) en een Ervaringscertificaat (EVC) kunt u werkgevers laten zien wat u weet en kunt. Zo vergroot u uw kans op werk.

Meer info

Nederlands leren

Om werk te vinden is taal enorm belangrijk. Het begint met vacatures lezen en sollicitatiebrieven schrijven. Ook moet u voor de meeste banen kunnen lezen en schrijven. Heeft u hier moeite mee? Dan is het goe...

Meer info