item

5-11-2018: Gouwe Zaken 2018 wordt top, mis het niet!

Op maandag 5 november vindt Gouwe Zaken plaats in Moordrecht. Het programma van deze zevende editie van het grootse netwerkevent in de Goudse regio ziet er opnieuw aantrekkelijk en veelbelovend uit. Het organisatieteam pakt ook dit jaar flink uit. Op het Ondernemersplein presenteren circa 30 ondernemingen uit de regio hun producten en diensten.

Thema ‘Blijvende oplossingen bestaan niet’

‘Blijvende oplossingen bestaan niet’ is het thema waarmee gastspreker Rob Aslander iedereen weet te boeien. Korte interessante kennissessies over actuele thema’s en speeddaten met ondernemers uit de regio maken het programma compleet. Tussen de bedrijven door verzorgt vanderLOO de uitstekende catering.

Gastspreker Martijn Aslander

Maar het is ook een van de uitspraken van gastspreker Martijn Aslander. Martijn houdt zich bezig met het verbinden van mensen, informatie en ideeën. Hij is stand-up filosoof, boardroom sparringpartner en mede-auteur van de bestseller ‘Nooit Af’. Hij bouwde handmatig het grootste hunebed ter wereld, stond aan de wieg van Lifehacking.nl en is mede-oprichter van Permanent Beta. Zowel op het podium als in zijn publicaties brengt hij met hartstocht en humor de complexe impact van technologie op de samenleving in kaart.

Over Gouwe Zaken 2018

Gouwe Zaken 2018 wordt mogelijk gemaakt door onder meer sponsoren en vrienden van dit event. Om het hen zo aantrekkelijk mogelijk te maken, heeft het organisatieteam interessante pakketten samengesteld. Ook maken zij kans op een van de gratis ballonvaarten van Sortimo Bedrijfswageninrichting. Gouda Onderneemt, de Goudse Business Club en het Ondernemers Platform zijn de initiatiefnemers en mede sponsoren van Gouwe Zaken. Deze ondernemerskringen zijn vertegenwoordigd in Team Gouwe Zaken. Daarnaast heeft ook de Reeuwijkse Ondernemers Vereniging aangehaakt. Vandaar dat Gouwe Zaken een prima gelegenheid is om ook met ondernemers uit die regio kennis te maken.

Praktische informatie

Datum/tijd: maandag 5 november 2018 vanaf 15.30 uur tot 21:00 uur

Locatie: Showroom van Mercedes-Benz dealer Van Mossel Gouda aan de Grote Esch 50 op het Gouwepark in Moordrecht

Entree: gratis

Aanmelden en meer informatie

Meld u aan via gouwezaken.nl/bezoeker

Meer informatie over het programma vindt u op gouwezaken.nl/programma