TalentMatch

TalentMatch

TalentMatch helpt mensen die door een arbeidsbeperking moeite hebben met het vinden van een baan. Zij doen dit voor de regio Gouda, Bodegraven-Reeuwijk, Krimpenerwaard en Waddinxveen. Hun motto: we laten geen mensen aan de kant staan. Iedereen die kan en wil werken, doet mee.

100 banen binnen 1 jaar

logo talentmatch

Doel van TalentMatch is om binnen 1 jaar 100 banen te realiseren. Er is volop talent in de regio waar bedrijven gebruik van kunnen maken. TalentMatch brengt dit samen. Maar dat kan zij niet zonder uw hulp.

Heeft u oog voor talent, kijkt u verder dan cv’s en diploma’s en hebt u een actief netwerk? Dan bent u geschikt als TalentMatcher. Als TalentMatcher helpt u mensen die graag aan de slag willen en door een arbeidsbeperking tot nu toe nog geen betaald werk vonden. Samen met de kandidaat neemt u stappen om werk te vinden en een start in een baan te realiseren. Dit kan zowel binnen als buiten uw organisatie. 

Aanmelden en meer informatie

Wilt u zich aanmelden of meer weten? Wij vertellen u graag meer. Bel ons op 0182 - 58 84 94 of stuur ons een bericht.

TalentMatch-award

Om binnen 1 jaar de 100 garantiebanen te halen, kent TalentMatch een sportief spelelement. Die gemeente die de meeste matches realiseert, ten opzichte van het aantal werkzoekenden in de gemeente, wordt uitgeroepen tot TalentMatch-gemeente van 2017.

Weten hoe het precies werkt? Lees de spelregels van de TalentMatch-award (pdf, 291 kB).

Initiatief

TalentMatch is een initiatief van organisaties in de regio Midden-Holland die zich inzetten voor een samenleving waarin iedereen meedoet. De initiatiefnemers zijn: VNO-NCW/werkgevers, FNV/werknemers, CNV/werknemers, Beroepsonderwijs/ID-college, VSO/PRO, UWV Werkbedrijf, SBB, Promen, Ferm Werk en de gemeenten: Gouda, Bodegraven-Reeuwijk, Krimpenerwaard, Waddinxveen.

Aanleiding voor dit initiatief is het sociaal akkoord van 11 april 2013 waarin het kabinet en sociale partners (werkgevers en werknemers) hebben afgesproken dat ze extra banen creëren voor mensen met een arbeidsbeperking.

Bekijk de nieuwe website van TalentMatch