Personeel

Invulling van uw vacatures

Met het WerkgeversServicepunt (WSP) bieden wij u één aanspreekpunt voor het vervullen van uw vacatures. Onze persoonlijke service neemt u daarbij veel werk uit handen.

Werving en Selectie

Verwacht u op korte termijn een vacature in uw organisatie? Of heeft u op dit moment 1 of meer vacatures? Wij helpen u kosteloos met de werving en selectie. Wij gaan graag met u in gesprek over het invullen van uw vacature. Waar heeft u behoefte aan? Hoe is de situatie binnen uw bedrijf? Wat kunnen wij bieden op de regionale arbeidsmarkt? En wat spreken wij samen af? Het WSP Noord-Holland Noord doet u daarna een passend voorstel voor het vinden van nieuwe medewerkers. Of het nu gaat om speeddaten met diverse kandidaten of een advies op maat bij een bepaalde kandidaat, het kan allemaal.

naar boven

Detachering

Soms is (groeps)detachering een goede oplossing voor bedrijven die tijdelijk of structureel gemotiveerde medewerker(s) zoeken. Voordeel van detachering is namelijk dat u geen tijd kwijt bent aan de administratieve taken van een werkgever. Het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord kan deze dienstverlening aanbieden voor een concurrerend tarief. We stemmen de duur van de (groeps)detachering en de grootte van de groep af op uw vraag. Dit kan variëren van 1 tot 40 of meer medewerkers.

naar boven

Proefplaatsing

Twijfelt u erover een kandidaat met een uitkering in dienst te nemen, omdat u niet zeker weet of hij of zij echt geschikt is? In sommige situaties kunt u dan gebruik maken van een proefplaatsing. Tijdens de proefplaatsing kunt u onderzoeken of de baan en de kandidaat bij elkaar passen. De mogelijkheden van een proefplaatsing hangen af van de specifieke afspraken die u met het WSP Noord-Holland Noord maakt. Wij informeren u graag over deze mogelijkheden.

naar boven

Begeleiding na plaatsing

Neemt u een kandidaat aan met een uitkering (WW, Participatiewet of WIA), dan is onder bepaalde voorwaarden jobcoaching mogelijk. Een jobcoach kan u en uw nieuwe werknemer ondersteunen op de werkvloer. Uw werknemer vraagt hiervoor samen met de jobcoach een vergoeding aan bij UWV.

naar boven