Sociaal ondernemen

Sociaal ondernemen

WerkgeversServicepunt (WSP) Noord-Holland Noord helpt u maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Wij helpen u te kijken naar de unieke mogelijkheden van onze kandidaten en hen een kans te geven die ze ergens anders niet krijgen.

Passende subsidie

Uw bedrijf kan het leven van een heel gezin veranderen. Een mooie baan willen we namelijk allemaal. Ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Juist deze mensen kunnen de gemotiveerde medewerkers zijn waarnaar u op zoek bent. WSP Noord-Holland Noord zorgt voor de juiste invulling van uw vacature. Wij nemen het werk bij u weg en zorgen ervoor dat u een passende kandidaat krijgt voor uw vacature. Daarmee krijgt u een gemotiveerde werknemer en misschien ook nog een passende subsidie.

naar boven

Harrie Helpt: begeleiding op de werkvloer

Om sociaal ondernemen in uw bedrijf tot een succes te maken, is het belangrijk dat u werknemers de juiste begeleiding biedt. Het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord biedt werkgevers daarom een Harrie Helpt-training aan.

Harrie Helpt-training

Met de Harrie Helpt-training kunt u van een van uw medewerkers (of van uzelf, als u een klein bedrijf heeft) een Harrie maken. Harrie geeft begeleiding op de werkvloer aan een collega met een arbeidsbeperking en zet zich in voor zijn of haar integratie en acceptatie. Harrie staat voor Hulpvaardig, Alert, Realistisch, Rustig, Instruerend en Eerlijk. Harrie is het aanspreekpunt voor de betreffende collega en geeft instructies of corrigeert als dat nodig is.

Tijdens de Harrie Helpt-training worden praktische tips gegeven voor het introduceren en begeleiden van de collega met een arbeidsbeperking. Ook is er ruimte om ervaringen te delen en punten te bespreken waar u tegenaan loopt in de begeleiding. De training is hierdoor geschikt voor zowel startende Harries als voor Harries die al even meedraaien. De Harrie Helpt-training duurt een dag en kan, indien gewenst, in company worden gegeven.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Harrie Helpt-training of wilt u zichzelf of een werknemer aanmelden voor de training? Neemt u dan contact op met ons op.

naar boven