Over ons

Over WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord

WerkgeversServicepunt (WSP) Noord-Holland Noord is hét aanspreekpunt voor werkgevers die op zoek zijn naar personeel. Wij verlenen kosteloze, deskundige en snelle dienstverlening. We vinden het als WSP belangrijk dat u en onze kandidaten goed bij elkaar passen. Ook willen we een gezonde arbeidsmarkt in de regio Noord-Holland Noord stimuleren.

Geschikt personeel

Zoekt u personeel? Het WerkgeversServicepunt heeft een groot bestand met gemotiveerde werkzoekenden die graag aan het werk willen. Vertel ons uw wensen en wij maken voor u een selectie van geschikte kandidaten.

Ondersteuning op de werkvloer

Onze dienstverlening stopt niet na het vinden van de kandidaat: de juiste ondersteuning van uw personeel op de werkvloer kan het verschil maken. Het WSP heeft veel ervaring met het begeleiden van nieuwe werknemers. Ook kunnen wij u precies vertellen van welke subsidies en regelingen u eventueel gebruik kunt maken wanneer u mensen aanneemt met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat scheelt u, als werkgever, veel tijd en geld.

Voordelen voor werkgevers

Uw voordelen op een rij:

  • Eén aanspreekpunt 

  • Een groot bestand met divers personeel

  • Kosteloze werving & selectie

  • Jobcoach inzetbaar

  • Informatie en advies over subsidies en regelingen

  • Ondersteuning bij maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • Arbeidsmarktinformatie over uw branche

Wie zijn wij

Het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord is een samenwerkingsverband tussen verschillende (overheids)organisaties bij het bieden van diensten aan werkgevers. Wij bundelen in het WSP Noord-Holland Noord de krachten van UWV, SW-bedrijf WNK, WerkSaam West-Friesland (samenwerkende gemeenten West-Friesland), SW-bedrijf Noorderkwartier, Halte Werk (samenwerkende gemeenten regio Alkmaar) en de gemeenten Bergen, Castricum, Den Helder, Heiloo, Hollands Kroon, Schagen, Stede Broec en Texel.

De regio Noord-Holland Noord:

Kaartje van de regio Noord-Holland Noornd