Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

U vindt hier een overzicht van de meest gestelde vragen aan het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WSP-NHN).

Hoe en waar kan ik een vacature melden?

Wilt u gemotiveerd personeel zoeken binnen ons aanbod? Meld uw vacature aan bij het WerkgeversServicepunt. Wij bieden u persoonlijk advies en ondersteuning bij het werven van personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt. U kunt uw vacature aanmelden via ons online formulier.

naar boven

Hoe kan ik in contact komen met een accountmanager van het WSP-NHN?

De contactgegevens van ons kantoor vindt u op onze contactpagina. Een van onze accountmanagers neemt dan binnen 24 uur contact met u op.

naar boven

Hoe kan ik zelf kandidaten werven?

Wilt u zelf geschikt personeel zoeken, selecteren en benaderen? Meld u aan bij de CV-bank van werk.nl.

naar boven

Wat is een speeddate en hoe kan ik mij daarvoor aanmelden?

Een speeddate is een korte kennismaking op het Werkplein tussen twee partijen om te kijken of het wederzijds klikt. Vaak zijn het werkgevers aan de ene kant en werkzoekenden, die recent hun baan hebben verloren, aan de andere kant van de tafel. U kunt zich aanmelden voor het speeddaten met werkzoekenden door naar het overzicht te gaan. Daar vindt u alle speeddates die de komende tijd worden georganiseerd in de regio’s van UWV.

naar boven

Hoe kan ik invulling geven aan mijn SROI-regeling?

De meeste gemeentes binnen de regio Noord-Holland Noord voeren een duurzaam inkoopbeleid. Bij investeringsprojecten van een gemeente wordt dan rekening gehouden met het milieu en sociale omstandigheden. De Social Return On Investment (SROI)-regeling is hiervan een voorbeeld. Social Return houdt in dat de gemeente van zijn opdrachtnemers verwacht dat binnen de aanbesteding ook een prestatie wordt geleverd op sociaal maatschappelijk vlak. Wilt u weten hoe u invulling kunt geven aan uw SROI-regeling? Neem dan contact met ons op.

naar boven

Ik wil capaciteit inhuren of werk uitbesteden, waar kan ik deze opdracht uitzetten?

Hiervoor kunt u contact opnemen het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WSP-NHN).

naar boven