Bericht

Kom naar het omscholingsevent bouw en techniek

WerkgeversServicepunt Utrecht-Midden organiseert op vrijdag 17 november een bijeenkomst voor mensen met interesse voor werken in de techniek en bouw.

Het wordt steeds moeilijker om mensen te vinden om technische vacatures te vervullen. Op dit moment staan er in de techniek en bouw ruim 2000 vacatures open op werk.nl in de arbeidsmarktregio Utrecht-Midden. En door het sterke herstel van de werkgelegenheid en de beperkte instroom vanuit het beroepsonderwijs, is het in veel technische beroepen lastig geworden om vakmensen te vinden. Daardoor zijn er vooral kansen voor uitvoerend personeel tot en met mbo-4. Werkgevers en intermediairs vragen het Werkgeversservicepunt steeds vaker om kandidaten te leveren die opgeleid kunnen worden tot vakman.

Daarom organiseert het WerkgeversServicepunt Utrecht-Midden op vrijdag 17 november een omscholingsevent op het Stadskantoor in Utrecht.

Maak kennis met opleiders in de bouw en techniek

Er komen ongeveer 20 standhouders met één of meerdere opleidingen naar het omscholingsevent. Variërend van een voorschakeltraject van een half jaar tot een verkorte cursus waarbij je meteen aan het werk gaat.

Alle werkzoekenden zijn welkom!

  • Energieke jongeren, ervaren 50-plussers, gemotiveerde vluchtelingen

  • Interesse in techniek

  • Twee rechterhanden

  • De instroomeisen zijn laag

  • Werkgevers willen in jou investeren

Meer informatie

Wil je meer informatie over het omscholingsevent? Neem contact op met WSP-adviseurs Stefan Bakkers ( stefan.bakkers@uwv.nl) of Daniel Hoeflaken ( daniel.hoeflaken@uwv.nl).

Evenement : Omscholingsevent Bouw en Techniek
Startdatum : Vrijdag 17 november
Organisator : WSP Utrecht-Midden
Locatie : Stadskantoor
Plaats : Utrecht