Bericht

Netwerkbijeenkomst Mobiliteit Utrecht en IVO Rechtspraak

Op 22 maart organiseren Mobiliteit Utrecht en IVO Rechtspraak  een netwerkbijeenkomst over de veranderingen van het werk en de employability die daaruit voortkomt. IVO rechtspraak is het totale ICT centrum voor de rechtspraak. Mobiliteit Utrecht (MU) is een onafhankelijk intersectoraal netwerk van werkgevers die duurzame inzetbaarheid creëren.

Programma

MU en IVO hebben een mooi programma in elkaar gezet. Niet alleen de administratieve processen veranderen door het toenemende gebruik van ICT, maar ook de rechtspraak zelf gebruikt steeds meer ICT middelen zoals Virtual Reality. Een beweging die iedereen in het netwerk zal herkennen. Daarnaast zal een futuroloog de bezoekers in een rollercoaster meenemen over wat ons te wachten staat, want de toekomst is al begonnen!

IVO Rechtspraak

IVO rechtspraak is een landelijke dienst met 10.000 medewerkers die verantwoordelijk is voor alle ICT-voorzieningen voor de Rechtspraak. Verantwoordelijk voor innovatie, beheer, onderhoud , ontwikkeling en applicaties.

Mobiliteit Utrecht

Mobiliteit Utrecht is een onderdeel van het WerkgeversServicepunt Utrecht-Midden. Het netwerk bestaat uit meer dan 100 regionale werkgevers.

Mobiliteit Utrecht organiseert:

  • 4x per jaar netwerkbijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten ontmoeten HR medewerkers elkaar bij een organisatie uit het netwerk. Deze bijeenkomsten worden altijd zo georganiseerd dat er een boeiend thema is en sprekers die in kunnen gaan op het thema.

  • 10x per jaar matchtafels. Tijdens deze matchtafels ontmoeten loopbaanadviseurs elkaar en gaan actief aan de slag voor “hun” ‘van Werk naar Werk’ kandidaten.

  • 1x per jaar een groot event: Veilig Oversteken in je Loopbaan. Door en voor deelnemers aan het netwerk en hun kandidaten. Veilig Oversteken In Je Loopbaan is een event waar ‘van Werk naar Werk’ kandidaten kunnen netwerken, workshops volgen en in contact komen met organisaties uit het netwerk.

  • Projecten op, en omscholing naar andere sectoren voor ‘van Werk naar Werk’ kandidaten van organisaties die deelnemen aan MU.

Wilt u meer informatie over Mobiliteit Utrecht en wat zij voor u als werkgever kunnen betekenen? Neem dan contact op met Inge Perez ( inge.perez@uwv.nl) of Vincent van Veen ( vincent.vanveen@uwv.nl).

Evenement : Netwerkbijeenkomst MU en IVO
Startdatum : 22 maart
Einddatum : 22 maart
Tijd : van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator : Mobiliteit Utrecht en IVO
Locatie : Nog niet bekend
Contact : Inge Perez (inge.perez@uwv.nl) of Vincent van Veen (vincent.vanveen@uwv.nl)