Bericht

Ontmoet uw toekomstige werknemer in het Werkcafé

Op woensdag 28 maart van 14.00 tot 16.00 uur is de eerste editie van het Werkcafé in 2018! Bij A.s.r. verzekeringen aan de Archimedeslaan 10, Utrecht ontmoeten werkzoekenden en werkgevers uit de arbeidsmarktregio Utrecht-Midden elkaar. 

Wilt u met uw bedrijf invulling geven aan de Banenafspraak? Dan kunt u op informele wijze kennis maken met potentiële nieuwe medewerkers. Het thema van deze editie is: werken in de administratie, horeca en detailhandel.

Werkzoekenden kunnen een foto laten maken voor hun LinkedIn-profiel, en er is een mogelijkheid om het cv na te laten kijken.

Eerdere bijeenkomsten van het Werkcafé waren een groot succes; ruim de helft van de bezoekers heeft dankzij het Werkcafé een baan gevonden!

Het Werkcafé is een terugkerend evenement op de agenda van het WerkgeversServicepunt Utrecht-Midden: elk kwartaal wordt er een Werkcafé georganiseerd, voor verschillende sectoren. Uiteraard maken wij op www.wsp-utrecht-midden.nl en social media bekend wanneer de volgende bijeenkomst is.

Wilt u meer informatie? Heeft u interesse om deze middag aanwezig te zijn? Neem dan contact op met Marlies Ensie via: Marlies.Ensie@uwv.nl.

Evenement : Werkcafé
Startdatum : 28 maart 2018
Tijd : van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator : WerkgeversServicepunt Utrecht-Midden
Locatie : A.s.r. verzekeringen, Archimedeslaan 10
Plaats : Utrecht
Toegang : Gratis
Contact : marlies.ensie@uwv.nl