Bericht

Voorlichting en speeddate opleidingstraject kok

Het WerkgeversServicepunt Utrecht-Midden berichtte al eerder over het landelijk tekort aan koks en ander horeca personeel. Vanuit de horeca is aangegeven dat het noodzakelijk is om kandidaten op te leiden. De vraag naar koks zal de komende jaren alleen maar toenemen, waardoor de kans op werk zeer groot is. The Hospitality Company biedt in samenwerking met het WerkgeversServicepunt de opleiding Kok op mbo-niveau 2 aan. Daarom organiseren wij op 22 mei een voorlichtingsbijeenkomst met aansluitend een speeddate voor kandidaten die interesse hebben in het opleidingstraject.

Tijdens de voorlichting zal meer informatie volgen vanuit The Hospitality Company over de inhoud van de opleiding, welke stageadressen er zijn in de regio, welke verwachtingen de kandidaten kunnen hebben en er is uiteraard gelegenheid tot het stellen van vragen. Tijdens de speeddate kunnen werkzoekenden zichzelf vervolgens kort voorstellen aan The Hospitality Company. In 5 á 10 minuten stellen de werkzoekenden zich voor en vertellen zij waarom zij interesse hebben in het opleidingstraject en kunnen zij hun cv achterlaten.

Heeft u als werkgever ook te maken met vacatures die u niet of zeer moeilijk kan opvullen met gecertificeerd personeel? Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een opleidingstraject te starten voor uw bedrijf? Het WerkgeversServicepunt Utrecht-Midden kan u adviseren over hoe u de kansen kan vergroten om personeel te werven door een leerwerktraject op te starten in samenwerking met een opleider, gemeenten en UWV. Meer weten? U kunt een kijkje nemen op de voorlichtingsbijeenkomst die we organiseren voor werkzoekenden.

Evenement : Voorlichtingsbijeenkomst en speeddate opleidingstraject kok
Startdatum : 22 mei 2018
Einddatum : 22 mei 2018
Tijd : Volgt na aanmelden
Organisator : WerkgeversServicepunt Utrecht-Midden
Locatie : Stadskantoor, Stadsplateau 1
Plaats : Utrecht
Contact : Aanmelden via Leonie Frederiks (leonie.frederiks@uwv.nl)