Bericht

Doe mee aan de Nationale Werkbezoekdag 2018

De economie groeit en de werkloosheid daalt. Toch zijn er nog steeds grote groepen mensen die moeilijk aan de slag komen, of willen ontdekken welke sector bij hen past. En bedrijven worstelen met moeilijk in te vullen vacatures. 21 november 2018 is Nationale Werkbezoekdag. Een initiatief van de Utrechtse stichting DeBroekriem, een vrijwilligersorganisatie voor werkzoekenden.

Private en publieke organisaties worden opgeroepen om woensdag 21 november hun deuren te openen zodat nieuwsgierige werkzoekenden – op afspraak – langs kunnen komen voor een werkbezoek. Vindt u het leuk om hen een kijkje in uw keuken te geven? Denk aan netwerkgesprekken, een bedrijfspresenstatie of een rondleiding, dat is aan u. Bekijk de video waarin het concept van de Nationale Werkbezoekdag in 50 seconden wordt uitgelegd.

Kans voor invulling van uw social return!

Als uw bedrijf een opdracht voor gemeente Utrecht uitvoert waarvoor social return van toepassing is, dan kunt u de deelname aan dit evenement opvoeren als social return invulling! In het kader van MVO/ SR SR-projecten mag u voor het delen van uw kennis en expertise per medewerker die de bezoekers ontvangt en begeleidt  €100,- per geïnvesteerd uur aan social return waarde opvoeren.

Stichting DeBroekriem

DeBroekriemDeBroekriem is initiator van de Werkbezoekdag. DeBroekriem is een netwerkorganisatie voor werkzoekenden en we zien dagelijks dat netwerken ook echt werkt. Juist als werkzoekenden in gesprek komen met professionals uit het bedrijfsleven, ontstaan er vaak onverwachte relevante ontmoetingen.

Deelnemen

Wilt u deelnemen aan de Nationale Werkbezoekdag op 21 november 2018? Meld uw bedrijf aan of neem contact op met Petra (tel: 06-45220160) van Stichting De Broekriem.

Evenement : Nationale Werkbezoekdagstartdatum
Startdatum : Woensdag 21 november 2018
Tijd : Volgt
Organisator : De Broekriem
Locatie : Diverse bedrijfslocaties
Plaats : Utrecht
Toegang : Gratis
Contact : Petra (tel: 06-45220160) van Stichting DeBroekriem