Bericht

Agenda

Agenda

Werk in de zorg? Informatiebijeenkomst Het WelSlagen traject

Op donderdag 21 februari is er een informatiebijeenkomst van het WelSlagen traject. Deze bijeenkomst is bedoeld om geïnteresseerden te informeren over het instroomtraject, het opleidingstraject en het werk in de zorg.

Over het WelSlagen traject

Het WelSlagen traject is een instroomtraject voor jongeren en werkzoekenden (ook zonder uitkering) die willen en kunnen werken in de zorg, maar die nog geen startkwalificatie hebben behaald of op basis van hun werkervaring niet in aanmerking komen voor werk in de zorg. Via het WelSlagen traject krijgen deze mensen een kans om te gaan werken in de zorg. In een traject van 4 maanden worden zij voorbereid op een BBL-leerwerkbaan als Verzorgende niveau 3 of Helpende niveau 2.

Wat u kunt verwachten

Calibris Advies is aanwezig om iedereen welkom te heten en iets over het instroomtraject te vertellen. ROC gaat iets over de opleiding vertellen en de werkgevers die stageplekken aanbieden zijn ook aanwezig om over de inhoud van het werk te vertellen. Na de bijeenkomst kunnen de deelnemers in gesprek gaan met de werkgevers.

Wilt u meer informatie of wilt u een uitnodiging ontvangen? Stuur dan een e-mail naar WerkgeversServicepunt-Utrecht-Midden@uwv.nl.

Evenement : Informatiebijeenkomst WelSlagen
Startdatum : Donderdag 21 februari 2019
Tijd : Nog niet bekend
Organisator : WerkgeversServicepunt Utrecht-Midden
Locatie : Stadskantoor Utrecht
Plaats : Utrecht
Toegang : Alleen op uitnodiging
Contact : WerkgeversServicepunt-Utrecht-Midden@uwv.nl