Bericht

Praktijktafel over werving en selectie

Op maandag 25 maart organiseert de themagroep Verbinden wet- en regelgeving van De Normaalste Zaak Utrecht een praktijktafel over het thema ‘werving en selectie’ in samenwerking met het Werkgevers Servicepunt (WSP) Utrecht.

De themagroep organiseert met regelmaat praktijktafels voor werkgevers die zich bezig houden met werkgelegenheid bieden aan werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deelnemers gaan met elkaar in gesprek over de samenwerking of uitvoering van regels om zo diverse knelpunten in de praktijk op te lossen. Een praktijktafel kan leiden tot collectieve, maatwerk afspraken, harmonisering of vereenvoudiging van processen met uitvoeringsinstanties in de regio en zorgt voor wederzijds begrip en gezamenlijke acties.

Door het thema werving en selectie te belichten wordt het proces van vacature en kandidaat onder de loep genomen. Onderlinge verwachtingen worden uitgesproken en er wordt inzicht gegeven in de vraag en het aanbod in de regio. Werkgevers kunnen vacatures meenemen die ter plekke besproken worden, maar dat is geen vereiste.

Heeft u interesse? Stuur dan uw aanmelding via utrecht@denormaalstezaak.nl

Evenement : Praktijktafel werving en selectie
Startdatum : dinsdag 25 maart
Einddatum : dinsdag 25 maart
Tijd : van 9:00 tot 11:00 uur
Organisator : De Normaalste Zaak Utrecht en WSP Utrecht-Midden
Locatie : UWV, Moeder Teresalaan 100, Utrecht
Plaats : Utrecht
Toegang : Gratis. Aanmelden via utrecht@denormaalstezaak.nl
Contact : utrecht@denormaalstezaak.nl