Bericht

Nieuwsberichten

Glazen Huis 030 groot succes

Van 18 tot en met 21 december stond in stadskantoor van gemeente Utrecht het Glazen Huis 030. Een initiatief van WerkgeversServicepunt Utrecht-Midden in samenwerking met UWV, gemeente Utrecht en de Broekriem. In dit Glazen Huis zaten geen dj’s maar werkzoekenden en iedere dag stond in het teken van een andere sector. Een ontmoetingsplek voor werkzoekenden en werkgevers met workshops, speeddates, netwerkwandelingen en cv check.

Vier dagen Glazen Huis 030 in cijfers:

  • 58 participerende werkgevers

  • 227 bezoekers krijgen een vervolggesprek bij een werkgever

  • 320 bezoekers deden mee aan de speeddates

  • 350 bezoekers hebben een loopbaangesprek gehad

  • 276 bezoekers hebben een LinkedIn-foto laten maken

  • 302 bezoekers deden mee aan de netwerkwandelingen en de workshops

En er waren verschillende acties om geld op te halen voor het goede doel. Daarmee is er een bedrag van 4687,55 euro opgehaald voor de actie ‘Breng ze weer samen’ van 3FM Serious Request.

Social media

Alle activiteiten in en rondom het Glazen Huis 030 waren te volgen via LinkedIn, Twitter en Instagram. Werkgevers konden hun vacatures delen via de hashtag #glazenhuis030 en werkzoekenden konden zich online presenteren.

Samenwerking in 2018

Het WerkgeversServicepunt Utrecht-Midden organiseert regelmatig events voor werkgevers en werkzoekenden in verschillende sectoren. Bent u als werkgever benieuwd naar wat het WerkgeversServicepunt voor uw werving en selectie kunt betekenen?

Neem dan contact op via   werkgeversservicepunt-utrecht-midden@uwv.nl