Bericht

Nieuwsberichten

Speeddate voor werkzoekenden en werkgevers op 11 april

Op 11 april houdt het werkgeversservicepunt Utrecht-Midden een speeddate zakelijke dienstverlening voor werkzoekenden en werkgevers. 7 uitzendbureaus maken van 14.00 tot 16.00 kennis met kandidaten die op zoek zijn naar een baan. De speeddate wordt gehouden op de Moeder Teresalaan 100 in Utrecht.

De uitzendbureaus zoeken voornamelijk mensen voor (financiële) administratieve functies, klantencontactmedewerkers, juridisch medewerkers, secretaresses & receptionistes en commerciële medewerkers binnendienst. Voor deze vacatures wordt een minimale beschikbaarheid van 24 uur per week gevraagd.

Wil je je graag oriënteren op een baan in één van de bovengenoemde vakgebieden dan ben je van harte welkom! Onze werkgevers gaan graag in gesprek over eventuele mogelijkheden. Meld je voor 6 april 2018 aan met cv via sila.basropansingh@uwv.nl.

Bent u als werkgever geïnteresseerd om deel te nemen aan een speeddate of banenmarkt? Of bent benieuwd naar de dienstverlening van het WerkgeversServicepunt? Neem dan contact op via: WerkgeversServicepunt-Utrecht-Midden@uwv.nl