Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? WerkgeversServicepunt Utrecht-Midden houdt een overzicht bij van de meestgestelde vragen.

Wat is de mobiliteitsbonus?

Een mobiliteitsbonus is een premiekorting voor het in dienst nemen van een uitkeringsgerechtigde van 50 jaar of ouder of een arbeidsgehandicapte. U mag de premiekorting arbeidsgehandicapte en premiekorting uitkeringsgerechtigde van 50 jaar of ouder niet tegelijk toepassen. Kijk voor meer informatie over het toepassen van de mobiliteitsbonus op antwoordvoorbedrijven.nl.

naar boven

Waar staat het formulier voor het aanvragen van een proefplaatsing?

Het formulier Aanvraag UWV Proefplaatsing staat op de site uwv.nl. Bekijkt op uwv.nl ook de informatie over proefplaatsing.

naar boven

Kunt u mij helpen als ik personeel zoek in Utrecht, maar mijn bedrijf niet in Utrecht staat?

WerkgeversServicepunt Utrecht-Midden kent de lokale arbeidsmarkt. U kunt rechtstreeks contact opnemen met ons. Door onze landelijke database kunnen wij gemakkelijk informatie uitwisselen met onze collega’s van andere WerkgeversServicepunten.

naar boven

Wat kan ik het beste doen als ik een vacature voor een anderstalige medewerker heb?

U kunt de vacature melden bij het WerkgeversServicepunt. Voor advies over werving neemt u contact op met onze EURES-adviseur. Hij kan vacatures bekend maken bij Europese arbeidsbureaus.

naar boven

Kan ik ook langskomen als ik een vacature heb?

Natuurlijk kunt u langskomen. Voor een goed wervingplan is het nodig om het bedrijf en de vacature(s) goed te leren kennen. Neem voor een afspraak contact met ons op.

naar boven