Kandidatenverkenner banenafspraak

 

Kandidatenverkenner banenafspraak

Bent u op zoek naar werknemers die onder de banenafspraak vallen? Of wilt u de kenmerken weten van deze mensen, zoals reisafstand, opleidingsniveau, het aantal uur dat een kandidaat wil werken, en in welke mate ze beschikbaar zijn voor werk? Gebruik dan de kandidatenverkenner banenafspraak.

Wat is de kandidatenverkenner banenafspraak?

De kandidatenverkenner banenafspraak is een hulpmiddel waarmee u 2 dingen kunt doen:

  1. U kunt zoeken naar kandidaten die onder de banenafspraak vallen en contact met ze opnemen via het werkgeversservicepunt.

  2. U kunt de kenmerken zien van deze mensen: zoals reisafstand, opleidingsniveau, het aantal uur dat een kandidaat wil werken, en in welke mate ze beschikbaar zijn voor werk.

Kandidatenverkenner banenafspraak geeft dus een beeld van de kandidaten die vallen onder de banenafspraak. Op uwv.nl kunt u meer lezen over wat de banenafspraak is.

naar boven

Hoe gebruikt u de kandidatenverkenner banenafspraak?

U kunt de kandidatenverkenner banenafspraak gebruiken als u een account heeft voor werk.nl. Log in op Mijn werk.nl en klik onder ‘Cv’s zoeken’ op ‘Kandidatenverkenner banenafspraak’. Heeft u geen werkgeversaccount? Vraag dan een account aan.

In dit handige overzicht staat uitgelegd hoe de kandidatenverkenner banenafspraak werkt (pdf, 610 kB)

naar boven

Hoe ervaren anderen de kandidatenverkenner?

Bent u benieuwd naar hoe andere werkgevers de kandidatenverkenner banenafspraak gebruiken en wat ze er van vinden? Lees hieronder hun ervaringen: 

naar boven