Werkgeversservicepunten: kosteloze ondersteuning

 

Werkgeversservicepunten: kosteloze ondersteuning

Het werkgeversservicepunt geeft persoonlijk en kosteloos advies (onder andere bedrijfsadvies inclusieve arbeidsorganisatie) en ondersteunt bij de werving en selectie van personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt. Lees wat wij u kunnen bieden.

Wat het werkgeversservicepunt voor u kan doen

Onze adviseurs werkgeversdiensten zijn thuis in uw sector. Wij bieden u:

 • Ondersteuning en advies bij werving en selectie van personeel

  UWV biedt u de mogelijkheid om maatschappelijk verantwoord te ondernemen (MVO). Wij zetten ons in voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Heeft u een vacature? Wij selecteren voor u geschikte kandidaten uit deze groep werkzoekenden. Lees over de ervaringen met werkzoekenden en de beschikbare regelingen voor werkgevers in de brochure Geef mensen met een arbeidsbeperking een kans (pdf, 1 MB).

 • Eén aanspreekpunt, alle expertise onder één dak

  Het werkgeversservicepunt is een samenwerking van UWV, gemeenten, onderwijsinstellingen, kenniscentra en andere partijen. Wij stemmen de dienstverlening van verschillende partijen af op uw vraag.

 • Advies over en ondersteuning bij financiële regelingen

  Uw werkgeversservicepunt geeft u advies over subsidies, regelingen en financiële voordelen. U kunt ook ondersteuning krijgen bij de administratie.

 • Hulp bij werven in Europa.

  EURES biedt u ondersteuning bij het vinden van personeel in Europa.

naar boven

Bedrijfsadvies inclusieve arbeidsorganisatie

Ook kunt u via het werkgeversservicepunt kosteloos gebruikmaken van ons bedrijfsadvies inclusieve arbeidsorganisatie. UWV bekijkt dan welke eenvoudige werkzaamheden er binnen uw organisatie zijn die mensen met een arbeidsbeperking of lage opleiding kunnen uitvoeren. We helpen u om werknemers voor deze werkzaamheden te vinden. En ondersteunen bij het inwerken, trainen en begeleiden van deze nieuwe werknemers. Zo geeft u mensen met een arbeidsbeperking een kans op werk en hebben uw andere werknemers meer tijd voor hun kerntaken en het moeilijkere werk.

Bekijk meer informatie over het bedrijfsadvies inclusieve arbeidsorganisatie (pdf, 415 kB).

naar boven