Evenement

  Print 

Bezoek de Emigratiebeurs in Houten

Bent u op zoek naar een baan in het buitenland of wilt u emigreren? Bezoek dan op 11 en 12 februari 2017 de Emigratiebeurs. De beurs is op beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur geopend en vindt plaats in Expo Houten. UWV/EURES biedt u 2 gratis toegangskaarten.

Wat kunt u verwachten?
  • Informatie over wonen, werken, studeren en ondernemen in het buitenland.

  • Meer dan 165 binnen- en buitenlandse standhouders die per land en regio verdeeld zijn over 3 hallen.

  • Extra aandacht voor wonen en werken in Duitsland en het grensgebied. Ook is er aandacht voor de vacatures in de gezondheidszorg in het buitenland.

  • Meer dan 80 gratis presentaties, zoals de presentatie ‘Verken uw grenzen in Europa’ die wordt gepresenteerd door Nederlandse EURES-adviseurs.

  • Maak uw Engelstalige cv op de website europass.nl en neem dit mee.

UWV/EURES is naast vele andere internationale organisaties aanwezig op deze beurs om informatie te verstrekken over de mogelijkheden om te werken in de EU-landen. We bieden u informatie over wonen en werken in Europa, sociale zekerheid en vacatures in Europa.

Ook UWV Internationaal is aanwezig om uw vragen te beantwoorden over uitkeringen en emigratie.

2 gratis toegangskaarten

UWV/EURES biedt u 2 gratis toegangskaarten. Ga naar emigratieticket.nl om de toegangskaarten aan te vragen. Let op: mocht het veld 'Actiecode’ niet gevuld zijn, gebruik dan code: CLC696. UWV vergoedt geen reiskosten.

Meer informatie over de Emigratiebeurs en EURES

EURES (EURopean Employment Services) is het Europese netwerk voor informatie, advies en arbeidsbemiddeling. Naast vacatures op de Europese arbeidsmarkt biedt EURES informatie over sollicitatiegebruiken en de leef- en arbeidsomstandigheden in andere Europese landen. In Nederland is UWV de partner van EURES.

Evenement : Emigratiebeurs
Startdatum : 11 februari 2017
Einddatum : 12 februari 2017
Tijd : van 10.00 tot 17.00 uur
Organisator : UWV/EURES
Locatie : Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten
Toegang : Aan de kassa: € 17,50 of gratis 2 kaarten via www.emigratieticket.nl
Contact : EURESinfo@uwv.nl