Evenement

  Print 

Doe mee met het Online StartersEvent voor beginnende ondernemers

Wilt u voor uzelf beginnen, maar weet u niet hoe? Of heeft u al plannen, maar nog wat inspiratie nodig? Doe dan woensdag 24 mei mee aan het gratis Online StartersEvent van de Kamer van Koophandel (KvK). U doet mee vanuit huis (of waar u maar wilt) via uw computer, tablet of smartphone.

Wat kunt u allemaal doen?

Het Online StartersEvent voor beginnende ondernemers is op woensdag 24 mei. De hele dag (van 10.00 tot 22.00 uur) zijn er online activiteiten waar u aan mee kunt doen:

  • Kijk naar de Start-up comedy van presentator en cabaretier Jörgen Raymann (oa. bekend van Raymann is laat). Daarin komen alle onderwerpen voorbij waar u als startende ondernemer mee te maken krijgt

  • Stel vragen via chat, e-mail, WhatsApp en Twitter aan een van de deskundigen van UWV, KvK en Belastingdienst. U krijgt meteen antwoord.

  • Volg het speciale webinar om meer te leren over zelfstandig ondernemen met een webwinkel. Ondernemers delen hun ervaringen tijdens het webinar!

  • Kom alles te weten over onderwerpen als ondernemersvaardigheden, inschrijven bij de KvK, belastingen, klanten vinden en het inzetten van social media.

Meedoen?

Wilt u meedoen en zich aanmelden? Of zoekt u meer informatie? Meld u aan en bekijk het hele programma van het Online StartersEvent op de website van de Kamer van Koophandel.

Evenement : Online StartersEvent
Startdatum : woensdag 24 mei
Tijd : van 10.00 tot 22.00 uur
Organisator : Kamer van Koophandel
Locatie : kvk.nl