Evenement

  Print 

September: Maand van Leren en Werken

Dit jaar organiseren de Leerwerkloketten in september voor de 3e keer de Maand van Leren en Werken. Tijdens deze maand zijn er extra activiteiten en workshops in het hele land om werk en leren dichter bij elkaar te brengen.

Workshops in uw regio

Tijdens de Maand van Leren en Werken vinden er in het hele land allerlei activiteiten plaats. Zoals de workshop 'Een leven lang leren: wie betaalt dat?' in Midden-Brabant en een opleidingen- en banenmarkt in Drenthe. Kijk op de kalender op lerenenwerken.nl wat het Leerwerkloket bij u in de buurt organiseert.

#lerenenwerken

Ook op social media besteden we extra aandacht aan de Maand van Leren en Werken. Volg de Leerwerkloketten op Facebook, Twitter of LinkedIn en praat mee met #Lerenenwerken.

Leerwerkloketten

De Maand van Leren en Werken is een landelijke campagne om meer aandacht te geven aan een Leven Lang Leren. Het Leerwerkloket is er voor iedereen met loopbaan- en scholingsvragen.De Leerwerkloketten zijn regionale samenwerkingen tussen partijen die betrokken zijn bij leren en werken: onderwijsinstellingen, gemeenten, UWV, SBB en bedrijfsleven.

Evenement : Maand van Leren en Werken
Startdatum : September 2017
Organisator : Onderwijsinstelingen, gemeenten, UWV, SBB en bedrijfsleven
Locatie : Overal in het land
Toegang : gratis
Contact : lerenenwerken.nl/leerwerkloketten