Evenement

  Print 

Wilt u werken in Europa? Volg ons speciale webinar!

Wilt u werken in andere Europese landen? En wilt u weten hoe u dat aanpakt? Volg dan dinsdag 16 januari het thema-webinar ‘Werken in Europa: hoe pak ik dat aan?’ Gespecialiseerde UWV-adviseurs leggen uit waar u rekening mee moet houden als u wilt werken in een ander Europees land.

Werken in Europa is leuk. Er liggen volop kansen voor vakantiebanen en zelfs vast werk. Ook is het een mooie manier om internationale werkervaring op te doen en nieuwe mensen en een nieuwe cultuur en taal te leren kennen.

Meer informatie en aanmelden

Geïnteresseerd? Op onlineseminar.nl/uwv kunt u zich aanmelden voor ‘Werken in Europa: hoe pak ik dat aan?’ Ook vindt u daar meer informatie.

Heeft u voorafgaand aan het webinar al een vraag? Als u zich inschrijft voor het webinar, kunt u uw vraag al stellen. Tijdens het webinar geven wij antwoord op de 5 meest gestelde vragen.

Wat is een webinar?

Een webinar is een live-presentatie die u via internet op uw computer volgt. Via de chatfunctie kunt u direct vragen stellen aan de presentator. De webinars duren gemiddeld 30 tot 45 minuten. Op onlineseminar.nl/uwv vindt u alle webinars van UWV over solliciteren, netwerken en profileren.

Evenement : Werken in Europa: hoe pak ik dat aan? (thema-webinar)
Startdatum : Dinsdag 16 januari
Tijd : van 11.00 tot 11.30 uur
Organisator : UWV, EURES, UWV Internationaal
Contact : onlineseminar.nl/uwv