Nieuwsbericht

  Print 

Nieuwjaarswens van Tof Thissen

Mijn naam is Tof Thissen. Ik ben directeur van UWV WERKbedrijf. Ik wil u graag een goed en heel voorspoedig nieuwjaar wensen. Een jaar waarin we er voor willen zorgen dat ook u meedoet op de arbeidsmarkt en het werk kan doen wat u kunt en graag wilt. 

Een nieuw jaar is een mooi moment voor goede voornemens en nieuwe initiatieven. Dat geldt ook voor ons. Wij zullen ook in 2017 ons uiterste best doen om u te ondersteunen bij uw zoektocht  naar werk. Mijn missie is om u te versterken met wat u nodig heeft om dat werk te vinden. Dat doen we online en op onze vestigingen.

Gelukkig blijkt uit de meest recente cijfers dat het grootste gedeelte van de werkzoekenden binnen een jaar nieuw werk vindt en vaak ook sneller. Maar soms is het lastiger om weer werk te vinden. Omdat er weinig banen in uw branche zijn of omdat u niet meer bent gewend om te solliciteren. Dan ondersteunen wij u daarbij met informatie over waar de banen zitten, een persoonlijk gesprek of met een gerichte training. Afhankelijk van wat u nodig heeft.

Op deze manier willen we voor iedereen mogelijkheden creëren en goede kansen bieden op de arbeidsmarkt. Voor een maatschappij waar iedereen aan kan deelnemen. En vertrouwen kan hebben in de toekomst.

Tof Thissen, directeur UWV WERKbedrijf