Metaalbewerker

  Print 

Voorbeeldbrief metaalbewerker

Ben van Weteringen

Blokweg 7

1673 LP Helmond

Nijverbos BV

T.a.v. de heer Tromp

Hoofdstraat 12

5600 BB Eindhoven

Helmond, 13 mei 2016

Betreft: vacature metaalbewerker

Geachte heer Tromp,

Op de website van Nationale Vacaturebank zag ik dat uw bedrijf op zoek is naar een ervaren metaalbewerker die flexibel inzetbaar is en weet van aanpakken. Dan ben ik de kandidaat die u zoekt.

Ik werk al vier jaar met veel plezier in de metaalbranche. Na mijn technische opleiding ging ik direct aan de slag bij LGM Groep in Veldhoven. Ik heb mij bij dit bedrijf gespecialiseerd in het vervormen en bewerken van staal. Ik ben ook verantwoordelijk voor het goed in- en afstellen van machines. Hoewel ik het hier nog altijd naar mijn zin heb, wil ik graag meer in projecten gaan werken. Iets wat ik bij uw bedrijf in de functie van metaalbewerker heel goed kan doen.

Ik houd van afwisseling en stel mij flexibel op, waardoor u mij op diverse projecten kunt inzetten. Ik vind het ook leuk om voor verschillende opdrachtgevers te werken en daarbij kwalitatief zo goed mogelijk werk af te leveren. Ten slotte ben ik stressbestendig. Wijzigingen op het laatste moment of andere spannende ontwikkelingen in een bouwproject brengen mij niet snel van mijn stuk. Sterker nog: ik werk dan nog beter.

Graag licht ik mijn motivatie en cv (zie bijlage) verder toe in een gesprek. Binnenkort zal ik u daarvoor benaderen.

Met vriendelijke groet,

Ben van Weteringen