Meer over werk

  Print 

6 handige apps om vacatures te zoeken

Steeds meer mensen zoeken naar werk via hun telefoon of tablet. Deze 6 apps maken uw zoektocht een stuk makkelijker.

1. Indeed Vacatures Zoeken

U zoekt in meer dan 16 miljoen vacatures in 50 landen. Naast vacatures in Nederland kunt u ook naar banen in het buitenland zoeken. Filter onder andere op locatie, hoeveel uren u wilt werken en bijvoorbeeld stages.

Download app: iOS | Android

2. Monster vacatures zoeken

Met deze app zoekt u niet alleen naar vacatures, maar uploadt u ook uw cv en solliciteert u direct vanuit de app. Daarnaast krijgt u een melding als er nieuwe vacatures bij uw zoekopdrachten zijn gevonden. 

Download app: iOS | Android

3. LinkedIn Job Search

Hiermee zoekt u naar vacatures en solliciteert u met uw LinkedIn-profiel. Ook ontvangt u aanbevolen vacatures op basis van uw zoekwoorden en eerder bekeken vacatures.

Download app: iOS | Android

4. OTSO

Een handige app waarmee u door middel van een ‘swipe’ (een veeg over uw beeldscherm) bepaalt wat u van een vacature vindt. Swipe naar rechts om direct te solliciteren. Swipe naar links om een vacature over te slaan.

Download app: iOS | Android

5. Uitzendbureau.nl vacatures

Uitzendbureau.nl verzamelt vacatures van honderden uitzendbureaus in Nederland. Met een profiel kunt u uw cv uploaden en direct solliciteren.

Download app: iOS | Android

6. Bijbaan/StudentenWerk Vacatures Zoeken

Dé app voor bijbanen, vakantiewerk, traineeships en stages. Met een account solliciteert u direct en bewaart u eenvoudig vacatures. Solliciteert u op een vacature en wilt u werkgevers laten zien wie u bent? Spreek met de app een korte videomotivatie in. Goed om te weten: de app heet voor iOS-gebruikers Bijbaan en voor Android-gebruikers StudentenWerk Vacatures Zoeken.

Download app: iOS | Android