35 werkgeversservicepunten helpen werkgevers anno nu vooruit

Werkgevers anno nu zien kansen, ook in crisistijd. Werkgeversservicepunten helpen met het vinden en verbinden van personeel. Met ondersteunende subsidies en regelingen. De nieuwe campagne ‘Werkgevers anno nu’ maakt ook WerkgeversServicepunt (WSP) Midden-Holland nog beter herkenbaar, vindbaar en bereikbaar voor werkgevers.

Van personeelsvraag naar antwoord

Het WSP Midden-Holland helpt werkgevers op een mensgerichte, slimme en financieel aantrekkelijke manier sociaal te ondernemen. Om zo meer mensen in Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen aan het werk te krijgen. Het WSP beschikt hiervoor over een groot netwerk en bestand aan personeel. De campagne is bedoeld om werkgevers zo snel mogelijk van personeelsvraag naar antwoord te leiden.

Morgen start vandaag

De werkvloer van morgen vraagt om werkgevers die voor slimme personeelsoplossingen kiezen. Wie werft via WSP werkt aan een divers en inclusief personeelsbestand. Met jongeren, 50-plussers, mensen met een arbeidsbeperking en/of vluchtelingen. Allemaal gedreven mensen die het liefst vandaag nog aan de slag willen.

Zien is geloven

Werkgevers kunnen zich laten inspireren door andere werkgevers. Het delen van succesverhalen van ondernemers die hun voorgingen zijn daarom ook onderdeel van de campagne. Deze worden de komende tijd gedeeld via de LinkedIn-pagina van het WSP Midden-Holland.

Samen positief werken aan de toekomst

Hoe meer werkgevers op de hoogte zijn van de kosteloze dienstverlening van de Werkgeversservicepunten, hoe meer mensen weer aan de slag kunnen. Misschien wel met een leerwerktraject, jobcoach, loonkostensubsidie of andere regeling. Zo biedt werkgeversanno.nu kansen en gaan we allemaal vooruit.