Nieuwe website voor werkgeversservicepunt Midden-Holland

U bevindt zich nu op de oude website van Werkgeversservicepunt Midden-Holland. Bezoek onze nieuwe website voor actuele informatie.

WerkgeversServicepunt Midden-Holland

Eén publiek aanspreekpunt voor werkgevers met vragen over de arbeidsmarkt.

Advies en ondersteuning

In iedere onderneming is goed personeel belangrijk. Als werkgever weet u dat als geen ander. In goede tijden bent u op zoek naar geschikte kandidaten met de juiste competenties. In slechte tijden moet u soms afscheid nemen van werknemers in uw bedrijf. In beide gevallen wilt u dat u goed en snel geholpen wordt: met advies én praktische ondersteuning. Dat kan bij het WerkgeversServicepunt Midden-Holland.

Wie zijn wij?

Het WerkgeversServicepunt is een samenwerkingsverband tussen UWV, gemeenten en Promen. Daarnaast hebben wij nauw contact met onderwijsinstellingen en diverse kenniscentra. Samen bundelen we onze krachten om de juiste kandidaten voor u te vinden. We richten ons daarbij met name op werkzoekenden die zelf moeilijk aan de slag komen. Voor deze groep zetten wij voor u extra financiële middelen en deskundigheid in. Maar ondernemers kunnen voor nog veel meer adviezen aankloppen bij het WerkgeversServicepunt.

Waar zitten wij?

WerkgeversServicepunten zitten op 35 plaatsen in het land. U kunt contact opnemen met WerkgeversServicepunt Midden-Holland of met een van de andere regionale WerkgeversServicepunten. Bedrijven met een landelijke dekking kunnen informatie inwinnen bij het landelijke WerkgeversServicepunt.