Nieuwe website voor werkgeversservicepunt Midden-Holland

U bevindt zich nu op de oude website van Werkgeversservicepunt Midden-Holland. Bezoek onze nieuwe website voor actuele informatie.

Werving en selectie

Het WerkgeversServicepunt Midden-Holland helpt u persoonlijk en digitaal bij het invullen van uw vacatures.

Persoonlijk en uitgebreid advies

Bent u bereid om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven, dan kunt u rekenen op de steun en persoonlijke service van de adviseurs van het WerkgeversServicepunt. Zij hebben onder andere twee taken:

  • u helpen bij het vinden van kandidaten die passen bij uw bedrijf
  • banen zoeken voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking

Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Daarnaast geven wij u informatie over de financiƫle voordelen waar u gebruik van kunt maken als u iemand in dienst te neemt die nu een uitkering heeft en moeilijk geschikt werk kan vinden.

Snel digitaal zoeken

Via werk.nl heeft u 24 uur per dag toegang tot het grootste bestand werkzoekenden van Nederland. Hier kunt u zelf gratis vacatures plaatsen en snel naar geschikte kandidaten zoeken. Werkzoekenden kunnen direct reageren op door u geplaatste vacatures.

Maatwerk

Wij vullen onze dienstverlening altijd op maat in. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • hulp bij werving en selectie in Nederland en Europa (via EURES)
  • behandeling van aanvragen voor (collectief) ontslag
  • adviseurs die thuis zijn in uw sector

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe het WerkgeversServicepunt Midden-Holland u kan ondersteunen bij de werving en selectie van personeel? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.