Sociaal ondernemen

Als ondernemer kunt u een maatschappelijke bijdrage leveren. U kunt namelijk werk bieden aan mensen die normaal niet zo makkelijk aan een baan komen. En dat is belangrijk. Wie werkt, ontwikkelt zich en voelt zich gewaardeerd. Werk maakt mensen financieel onafhankelijk. Dat iedereen die kan werken werk heeft, daar zijn wij als maatschappij verantwoordelijk voor.

Positief resultaat

Sociaal ondernemen leidt direct tot positieve resultaten voor uw bedrijf:

  • versterking van uw imago
  • aanboren van nieuwe markten
  • uitbreiding van uw netwerk en kennis

Maar ook trotse, loyale werknemers zijn het resultaat van sociaal ondernemen. Het levert u productieve, gezonde medewerkers op. Medewerkers die zich thuis voelen op de werkvloer en die hun talent en ambitie op de juiste manier inzetten. Ze ontwikkelen zich op die manier optimaal. Bovendien is sociaal ondernemen goed voor de teamgeest, de trots en de inspiratie binnen de hele organisatie.

Ondersteuning

Het WerkgeversServicepunt Midden-Holland begeleidt mensen die moeite hebben met het vinden van werk. Dat doen wij samen met onze partners, zoals werkgevers, uitzendbureaus en het onderwijs. De overheid ondersteunt ons werk. Denk bijvoorbeeld aan financiële voordelen voor werkgevers en het uitsluiten van bepaalde risico’s. Wilt u samen met ons maatschappelijk verantwoord ondernemen? Wij helpen u met:

  • kandidaten werven en selecteren
  • advies over subsidies en financieel gunstige regelingen

Wij zijn ervan overtuigd dat er ook binnen uw bedrijf mogelijkheden zijn. Sociaal ondernemen is de nieuwe manier van ondernemen. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.