Banenmarkt W@RK

Woensdag 27 maart 2019 organiseerde WerkgeversServicepunt Utrecht-Midden in samenwerking met UWV weer W@RK. Dé banenmarkt voor werkzoekenden uit het doelgroepenregister. Dit keer vond het plaats op een bijzondere locatie; Rechtbank Midden Nederland.

 

Foto van 2 mannen die cv bekijken op banenmarkt

Na het openingswoord door Romano van Duuren (UWV) en Rosita Tomassen (hoofd interne dienstverlening Rechtbank) ging het event van start. Verdeeld over 2 hoorzittingszalen stonden 11 werkgevers klaar om met de werkzoekenden in gesprek te gaan. ASR, Albert Heijn, NS, Belastingdienst, Rijkswaterstaat, Ikea, UMC, CIZ, Universiteit Utrecht, Compass groep en CSU waren aanwezig.

Daarnaast was ook het WerkgeversServicepunt aanwezig om, in gesprek met de werkzoekenden, inzichtelijk te maken welke werkgevers interessant voor ze zijn. Tot slot konden de werkzoekenden hun cv na laten kijken en een professionele laten maken. De gastvrouwen en –heren hebben in totaal 91 werkzoekenden welkom geheten.

Zowel werkgevers als werkzoekenden waren zeer tevreden over de dag. Werkgevers hebben diverse kandidaten gesproken en een aantal van hen zijn geselecteerd voor een vervolg gesprek. Werkzoekenden vonden het soms wat overweldigend, maar waren vooral enthousiast.

De organisatie kijkt uit naar de volgende editie. Wilt u als werkgever ook deelnemen aan een editie van W@RK of invulling geven aan de participatiewet? Neem dan contact op via: WerkgeversServicepunt-Utrecht-Midden@uwv.nl.

Foto van twee vrouwen op de banenmarkt W@RK aan de tafel van NS