UZNetwerkcafe

Utrechtzorg organiseert in samenwerking met WSP Utrecht-Midden een UZNetwerkcafe voor werkzoekenden (met en zonder uitkering). Het netwerkcafé vindt op 20 september plaats in Houten, tijdens het Gezond en Gelukkig Festival.

Verschillende zorginstellingen uit de regio staan klaar om potentiële werknemers in de zorg te ontmoeten en samen de mogelijkheden binnen zorg en welzijn te bespreken. Op een laagdrempelige manier kunnen werkzoekenden kennis maken met de sector en de verschillende werkzaamheden, collega’s en misschien wel hun toekomstige werkgever.

Ook zijn er loopbaancoaches aanwezig die meekijken naar de verschillende mogelijkheden binnen zorg en welzijn, en kunnen de aanwezigen hun cv laten checken en een foto voor hun LinkedIn-profiel laten maken.

Meer weten of interesse om aanwezig te zijn bij het UZNetwerkcafe tijdens het Gezond en Gelukkig Festival? Neem contact op met Utrechtzorg via secretariaat@utrechtzorg.net o.v.v. UZNetwerkcafe.

Eens per kwartaal organiseert Utrechtzorg het UZNetwerkcafe, dat iedere keer op een andere locatie binnen de regio wordt gehouden. Wilt u zich als zorginstelling presenteren op het UZNetwerkcafe of de middag op uw locatie organiseren? Neem dan contact op via 030-634 08 08.

Flyer van Utrechtzorg Netwerkcafé