Werkcafé gaat door als W@RK

Goed nieuws! Op 28 maart jl. heeft het WerkgeversServicepunt Utrecht-Midden een succesvolle editie van het Werkcafé georganiseerd. Gastheer van dit event was a.s.r. verzekeringen. Het grote succes van deze dag en de positieve reacties van werkgevers én werkzoekenden zijn aanleiding voor een nieuw event.

Onder andere UMC Utrecht, IKEA, Vermaat, Rijkswaterstaat, Nederlandse Zorgautoriteit en a.s.r. verzekeringen waren als werkgever vertegenwoordigd. Zij hebben kennis gemaakt met zo’n 70 werkzoekenden met een achtergrond in de administratie, horeca en/of detailhandel.

Een maand later zijn de eerste werkzoekenden al begonnen in hun nieuwe functie en inmiddels stromen de succesverhalen binnen. “Zo blij dat ik ben uitgenodigd voor de 28e. Na jaren thuis zitten, ben ik eindelijk aan het werk. En dat binnen twee weken!” aldus één van de genodigden.

Graag blijven we onze werkgevers en werkzoekenden faciliteren en gaan we door onder de naam “W@RK”. Dit event heeft als doel om werkzoekenden (met een arbeidsbeperking) en organisaties in de regio Utrecht met elkaar te verbinden. Ook biedt W@RK aan werkzoekenden de gelegenheid om te netwerken en om zich op een informele manier te oriënteren op werk. W@RK biedt voor werkgevers de mogelijkheid om invulling te geven aan de Banenafspraak.

Foto van Werkcafé

Paul van Belzen van a.s.r. verzekeringen neemt het presentje voor de dag van 1000 voorbeelden in ontvangst tijdens het Werkcafé. De volgende editie van W@RK vindt eind juni plaats. Houd deze website en onze LinkedIn pagina in de gaten voor meer informatie. Heeft u vragen over W@RK of het invullen van de Banenafspraak? Neem dan contact met ons op via WerkgeversServicepunt-Utrecht-Midden@uwv.nl.