HARRIE-training voor werkgevers regio Werkhart

WSP Werkhart biedt werkgevers de mogelijkheid om een medewerker kosteloos een tweedaagse HARRIE-training te laten volgen. Hiermee kunnen ze de kans op succesvol functioneren van collega’s met een arbeidsbeperking aanzienlijk vergroten.

Twaalf deelnemers aan de piloteditie hebben in december hun HARRIE-certificaat behaald. Hun waardering voor de training was zo groot, dat WSP Werkhart haar nu breder aanbiedt.

Insteek

Tijdens de HARRIE-training leert iemand zichzelf in twee dagen ontwikkelen in het begeleiden van collega’s met een arbeidsbeperking. Zij kunnen veel baat hebben bij ondersteuning van een naaste collega. HARRIE staat hierbij voor Hulpvaardig, Alert, Realistisch, Rustig, Instruerend en Eerlijk. De training is bedacht door CNV Jongeren en in samenwerking met Enspiratie doorontwikkeld. Hierbij kregen ze steun van UWV WERKbedrijf, Instituut Gak en Vilans.

Aanmelden

Werkgevers die interesse hebben in een HARRIE-training zijn van harte welkom om dit aan te geven bij hun contactpersoon. WSP Werkhart biedt de training kosteloos aan als service voor bedrijven die ondersteund willen worden in de begeleiding van mensen met een arbeidsbeperking. Mail voor meer informatie naar werkgeversservicepuntwerkhart@uwv.nl.

Bekijk voor meer informatie de speciale HARRIE-flyer (pdf, 37 kB).