Tweede HARRIE-training succesvol afgerond

Een tweede groep deelnemers aan de door WSP Werkhart aangeboden HARRIE-training heeft op 9 april de training succesvol afgerond. De eerstvolgende editie staat gepland op 15 mei en 12 juni en is inmiddels alweer volgeboekt.

Tijdens de HARRIE-training leert iemand zichzelf in twee dagen ontwikkelen in het begeleiden van collega’s met een arbeidsbeperking. Dit maakt de kans op succesvol functioneren aanzienlijk groter. HARRIE staat hierbij voor Hulpvaardig, Alert, Realistisch, Rustig, Instruerend en Eerlijk. 

HARRIE is bedacht door CNV Jongeren en in samenwerking met Enspiratie doorontwikkeld. Hierbij kregen ze steun van UWV WERKbedrijf, Instituut Gak en Vilans. Na geslaagde edities op andere locaties, werd de training in december voor het eerst aangeboden door WSP Werkhart. 

Een vierde editie van de HARRIE-training gaat plaatsvinden na de zomer. Definitieve data worden zo snel mogelijk bekendgemaakt. Spreek je een werkgever die interesse heeft in deze training, meld hem dan vast aan bij Jos Denneman (WSP Werkhart namens UWV) of Marieke van Kempen (WSP Werkhart namens gemeente Tilburg). WSP Werkhart biedt de HARRIE-training kosteloos aan als service voor bedrijven die ondersteund willen worden in de begeleiding van mensen met een arbeidsbeperking.

Insteek

Tijdens de HARRIE-training leert iemand zichzelf in twee dagen ontwikkelen in het begeleiden van collega’s met een arbeidsbeperking. Zij kunnen veel baat hebben bij ondersteuning van een naaste collega. HARRIE staat hierbij voor Hulpvaardig, Alert, Realistisch, Rustig, Instruerend en Eerlijk. De training is bedacht door CNV Jongeren en in samenwerking met Enspiratie doorontwikkeld. Hierbij kregen ze steun van UWV WERKbedrijf, Instituut Gak en Vilans.

Aanmelden

Werkgevers die interesse hebben in een HARRIE-training zijn van harte welkom om dit aan te geven bij hun contactpersoon. WSP Werkhart biedt de training kosteloos aan als service voor bedrijven die ondersteund willen worden in de begeleiding van mensen met een arbeidsbeperking. Mail voor meer informatie naar werkgeversservicepuntwerkhart@uwv.nl.

Bekijk voor meer informatie de speciale HARRIE-flyer (pdf, 37 kB).