OndernemersAkkoord: samenwerking voor een sterke regio

Midden-Brabant wil nu en in de toekomst een aantrekkelijke economische regio blijven. Daarom maken ondernemers, overheden en onderwijsinstellingen samen afspraken over een aanpak die leidt tot meer banen voor mensen die op dit moment moeilijk aan werk komen. Deze afspraken liggen vast in het OndernemersAkkoord.

De doelen van het OndernemersAkkoord

  • Meer kansen creëren voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt, zodat Midden-Brabant een aantrekkelijke regio blijft voor (nieuwe) ondernemers.
  • Een bijdrage leveren aan het op het juiste moment en in de juiste aantallen beschikbaar hebben van mensen met de juiste vaardigheden, zodat bedrijven hun bedrijvigheid kunnen blijven ontwikkelen.

Meer concreet willen we het netwerk van betrokken ondernemers laten groeien tot 200 in 2018 en 1000 arbeidsplaatsen creëren voor werkzoekenden uit de doelgroep.

Contact

Wilt u uw positie als ondernemer versterken en kansen bieden aan gemotiveerde kandidaten die een opstapje kunnen gebruiken? Of bent u al bezig met vernieuwende activiteiten waardoor werkgelegenheid ontstaat voor deze doelgroep? Wij helpen u er graag bij. Neem contact op met een adviseur van WSP Werkhart via 013 - 21 32 203 of via het contactformulier.

Nieuwsbrief

Benieuwd naar de doorontwikkeling van het OndernemersAkkoord? Lees dan de nieuwsbrief.

Kijk mee met ondernemers uit OndernemersAkkoord

De partners van het OndernemersAkkoord ontwikkelen samen nieuwe vormen van werkgelegenheid die kansen bieden voor werkzoekenden uit Midden-Brabant. Onderstaande video laat de resultaten van de afgelopen 2 jaar zien. Wilt u meer zien over alle mogelijkheden van het OndernemersAkkoord? Bekijk deze inspirerende filmpjes van partners uit het OndernemersAkkoord.