Onze diensten: wat kunnen we voor u betekenen?

Als kloppend hart van werkgevend Brabant helpen wij u om nóg meer uit uw onderneming te halen. Dat doen we door u kosteloos te adviseren en te ondersteunen.

Diensten van WerkgeversServicepunt Werkhart

Als werkgever kunt u bij ons terecht voor:

  • de werving en selectie van personeel
  • de begeleiding van nieuwe werknemers op de werkvloer
  • informatie en advies over het aanstellen en ontslaan van personeel
  • informatie over andere wet- en regelgeving

Sociaal ondernemen

We inspireren u graag tot sociaal ondernemen. Dat is goed voor de regio, maar ook voor u. Want sociaal ondernemen loont! Zo zijn voor sociale ondernemers verschillende aantrekkelijke subsidies en regelingen beschikbaar.

Voorbereiden op de toekomst

Bent u al klaar voor het toekomstige tekort op de arbeidsmarkt? Doordat de economie aantrekt en de vergrijzing toeneemt, zal de vraag naar personeel enorm groeien. Gelukkig zijn er in de regio Midden-Brabant veel gemotiveerde werkzoekenden die (eventueel met behulp van scholing en begeleiding) graag aan het werk gaan.

Door, in samenwerking met regionale onderwijsinstellingen, kandidaten goede scholing te bieden, vergroten we hun kansen op passend werk. Zo zorgen we er voor dat zij met de juiste kwaliteiten bij u aan het werk kunnen.

Laat u inspireren door Bosch Transmission Technology: 'Ons leerwerkproject is een win-winsituatie voor alle partijen'

Contact

Wilt u meer weten over de dienstverlening door WSP Werkhart? Neem dan contact op met een adviseur van WSP Werkhart via 013 - 21 32 203 of via het contactformulier.

Jongeren met een arbeidsbeperking soepel van school naar werk

In Tilburg willen we dat jongeren met een arbeidsbeperking in een doorgaande lijn van school naar de arbeidsmarkt gaan. Deze sluitende aanpak gaat niet alleen over de samenwerking tijdens de schoolloopbaan, maar ook over de samenwerking bij de overgang van school naar werk. In dit filmpje volgen we Serengül op Praktijkcollege Tilburg en Jordy Rijkers bij zijn werk bij groothandel Destil.