Werkwijze: ondersteuning van uw vaste adviseur

Wanneer u WerkgeversServicepunt (WSP) Werkhart benadert, krijgt u een adviseur toegewezen die in het vervolg uw vaste aanspreekpunt is. Of u nu vragen heeft over instroom, scholing of uitstroom: uw adviseur geeft u het antwoord of wijst u de weg naar de juiste specialist.

Eigen adviseur

U kunt bij uw adviseur terecht voor de werving en selectie van werknemers, voor subsidies en regelingen en voor informatie en advies.

Werving en selectie

Uw adviseur verzorgt kosteloos de werving en selectie van nieuwe werknemers. Om een duurzame match te maken, verdiept uw adviseur zich eerst in uw bedrijf, wensen en eisen. Vervolgens selecteert hij of zij een aantal geschikte kandidaten met wie u kennis kunt maken.

Lees meer over werving en selectie

Subsidies en regelingen

Om het voor u makkelijker te maken om iemand met (enige) afstand tot de arbeidsmarkt aan te nemen, kunt u in aanmerking komen voor subsidies en ondersteuning. Wilt u weten op welke voordelen u aanspraak maakt? Uw adviseur vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Lees meer over subsidies en regelingen

Informatie en advies

Wilt u meer weten over sociaal ondernemen of social return? Hebt u behoefte aan advies bij een faillissement, reorganisatie of dreigend ontslag? Of wilt u advies over het omscholen of bijscholen van uw werknemers? Uw adviseur is hét aanspreekpunt voor al uw vragen.

Lees meer over informatie en advies

Contact

Hebt u vragen over de arbeidsmarkt en de bijbehorende wet- en regelgeving? Neem dan contact op met een adviseur van WSP Werkhart via 013 - 21 32 203 of via het contactformulier.