Het WerkgeversServicepunt: samen sterker

Het WerkgeversServicepunt (WSP) Werkhart helpt u bij het versterken van uw bedrijf. Dat doen we door u te adviseren, te ondersteunen en te voorzien van passende werknemers.

Samenwerkingsverband

WSP Werkhart is een samenwerking tussen UWV, gemeenten en Sociale Werkbedrijven in de arbeidsmarktregio Midden-Brabant.

Onze missie

WSP Werkhart ondersteunt werkgevers in de regio Midden-Brabant die personeel zoeken of vragen hebben over de arbeidsmarkt en de bijbehorende wet- en regelgeving. We helpen deze werkgevers snel, deskundig en kosteloos met precies diƩ informatie en begeleiding die ze nodig hebben. Als publieke organisatie willen wij werkgevers in de regio bovendien inspireren tot sociaal ondernemen. Zo versterken we samen de regionale arbeidsmarkt en economie.

Onze visie

WSP Werkhart wil de regio Midden-Brabant sterker maken in economisch en sociaal opzicht. Om dit te bereiken moedigen we werkgevers aan om kansen te bieden aan mensen die extra hulp kunnen gebruiken. Samen met ondernemers en onderwijsinstellingen willen wij ons ontwikkelen tot het dienstverlenend hart van werkend en werkgevend Brabant.

Contact

Wilt u meer weten over WSP Werkhart en onze diensten? Neem dan contact op met een adviseur van WSP Werkhart via 013 - 21 32 203 of via het contactformulier.