Baan vinden in de horeca? Kom 17 februari naar de Vondel Hotel Talent Day in Maastricht

Ben jij op zoek naar de leukste (bij)baan van Nederland? En wil je graag werken bij het 1 estraight-friendly Monastère hotel in Maastricht? Kom dan naar de Vondel Hotel Talent Day op zaterdag 17 februari 2018.

Je maakt direct kans op een baan. Meld je snel aan met cv via hr@vondelhotels.com en maak ook nog eens kans op een diner voor 2. Binnenlopen kan ook als je in de buurt bent.

Vacatures

Voor het nieuwe hotel zijn zo’n 50 vacatures beschikbaar. Zoals in de bediening, schoonmaak, facilitair, keuken, receptie, onderhoud en management. Werkervaring is niet noodzakelijk. Als je KLANTGERICHT bent, nodigen we je uit om te solliciteren. Want bij Vondel Hotels is ECHT iedereen welkom!

Monastère Hotel Maastricht

Monastère Hotel Maastricht is een 4-sterren hotel met een restaurant en een bed & no breakfast formule. Dit straight-friendly hotel zoekt actief de samenwerking op met de LHBTI-gemeenschap, waarin het hotel als een ontmoetingsplek zal fungeren, waar met name tolerantie hoog in het vaandel staat. Het hotel opent na een grondige verbouwing in het 1e kwartaal van 2018 haar deuren en is gevestigd aan de Boschstraat in het centrum van Maastricht.