Challenge Technologie voor inclusie

De Coalitie voor Technologie en Inclusie wil het gebruik van de mogelijkheden van technologie voor inclusie stimuleren. Namens de coalitie organiseren het ministerie van SZW en UWV op 23 november in Den Haag de Challenge Technologie voor inclusie.

Doel van de Challenge

Het doel van de Challenge is om ervaring op te doen met de implementatie van technologie ter ondersteuning van werknemers met beperkingen. Werkgevers, gebruikers, ondersteuners zoals jobcoaches en arbeidsdeskundigen en ontwikkelaars kunnen zo samen de beste koers bepalen om werk toegankelijker te maken, de kwaliteit van werk te vergroten en de inzetbaarheid en/of productiviteit van werknemers te verhogen. Het beoogde resultaat is een set goede werkpraktijken met mogelijkheden voor verdere opschaling van de technologie.

Voor wie?

Voor deze Challenge zijn we op zoek naar werkgevers en technologiebedrijven die technologie willen inzetten op een werkplek om mensen met een beperking te ondersteunen. Het UWV stelt een subsidie beschikbaar voor de beste initiatieven zoals beoordeeld door een vak- en een expertjury.

Meer informatie

Lees meer over de aftrap op 23 november in Den Haag via Challenge Technologie voor Inclusie

Of neem contact op met de adviseurs van het UWV Werkgeversservicepunt Zuid-Limburg via 045 - 645 35 03 (op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur)