De Snelkookpan. De beste voorbereiding voor ondernemers in spé

Een goede voorbereiding is zonder twijfel een must voor iedereen die ondernemersplannen heeft. Het aantal zelfstandig ondernemers is inmiddels gegroeid tot ruim 1,1 miljoen. Je moet dus van goeden huize komen om eruit te springen. Het Inspiratiehuis Maastricht ontwikkelde het bijzonder succesvolle startersprogramma ‘De Snelkookpan’ dat ook vanuit een uitkering toegankelijk is.

Deelname Snelkookpan als je een uitkering hebt van UWV of Gemeente

Met een scholingsvoucher van het UWV of de Provincie kun je aan het programma deelnemen. Uiteraard moet dit wel eerst door UWV of uw gemeente beoordeeld en toegekend worden. Het Inspiratiehuis is scholingspartner van het UWV en de Provincie en biedt een uitgebreid ondernemerspakket. Naast de 3-daagse Snelkookpan, zijn er tal van verdiepingsmogelijkheden met veel ruimte voor individuele vraagstukken.

De Snelkookpan

Het startersprogramma ’De Snelkookpan’ is een leerzaam en inspirerend traject. Buiten praktische kennis en specifieke ondernemersvaardigheden, krijg je inzicht in je kwaliteiten en hoe je deze kunt inzetten. Je stelt concrete doelen en ontdekt wat er nodig is om deze te realiseren. Je vergroot je zelfvertrouwen en bouwt aan een betrouwbaar netwerk.

Het programma van de 3-daagse snelkookpan

  • Helpt je om inzicht te krijgen in je eigen kwaliteiten als ondernemer.
  • Helpt je helder te krijgen hoe je onderneming eruit gaat zien.
  • Leert je enkele vaardigheden op het gebied van verkopen en financiën.
  • Leert je om te innoveren en je te onderscheiden van anderen.
  • Geeft je inzicht hoe je je verhaal kan vertellen.
  • Tijdens de spreekuurcarrousel maak je kennis met ondernemers om zo je netwerk en kennis te versterken.

Inspiratiehuis Maastricht

Het Inspiratiehuis Maastricht is een initiatief van Joyce Verheijden en Marlies Heeringa. Beide bevlogen ondernemers met een droom. “De omgeving om ons heen verandert snel”, constateert Marlies. “Er zijn steeds meer kleine ondernemers die meer dan ooit bewust zijn dat je het in je eentje moeilijk redt en daardoor behoefte hebben aan snel, goed, helder inzicht én samenwerking”. “Als je samen bent en een antwoord vindt op uitdagingen, groeit niet alleen je trots maar dat heeft dat ook een positieve uitstraling op je vaardigheid om kansen te zien en te pakken” aldus Joyce.

De eerstvolgende Snelkookpan, de zevende alweer, start vanaf 19 september 2019

Ben je geïnteresseerd in het ondernemerschap of heb je vragen? Bel met Joyce: 06-15095205 of Marlies: 06-25458723. 

Download de flyer met meer informatie (pdf, 728 kB)