Mis het niet: Limburg Unlimited het nieuwe en grootste netwerkevent

Op 28 en 29 maart 2018 organiseert NBI International de eerste editie van Limburg Unlimited in MECC Maastricht. Limburg Unlimited heeft de ambitie het grootste netwerkevent van de provincie te worden en wil Limburg (inter)nationaal nóg beter op de kaart zetten als place to be voor bedrijvigheid en innovatie. Het belang van het evenement voor de regio wordt onderstreept door Provincie Limburg, die zich voor zeker 3 jaar aan het evenement heeft verbonden. Ook andere gezaghebbende instanties zoals Brightlands, Liof, Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV), MKB Limburg, UWV en Limburg Economic Development (LED) hebben zich inmiddels proactief aangesloten bij Limburg Unlimited.

Limburg Unlimited biedt een grensverleggend platform voor innovatieve Limburgse bedrijven, die buiten de provincie vaak nog te onbekend zijn. Onderwerpen die behandeld worden zijn direct sales, naamsbekendheid, productpresentatie, netwerken en personeelswerving. Voor Limburgse bedrijven is het een uitgelezen kans om zich te profileren en het MKB kan dit evenement aangrijpen om bestaande relaties te ontmoeten en nieuwe relaties op te bouwen. Daarnaast biedt Limburg Unlimited een perfect platform voor het recruiten van regionaal, nationaal en internationaal talent.

Ook clustering, oftewel samenwerking, is een belangrijke succesfactor van Limburg Unlimited. Concept Director Jop Thissen zegt hierover: ‘De provincie Limburg zit vol met prachtige, innovatieve bedrijven die ook internationaal het verschil zouden kunnen maken, maar die op dit moment vaak nog te onbekend zijn. Dat is doodzonde en een gemiste kans voor de ondernemingen, maar óók voor de provincie Limburg. Er gebeurt hier zo veel en ik denk dat Limburg zich internationaal nog beter op de kaart kan zetten wanneer er meer en beter samengewerkt wordt. Met Limburg Unlimited hopen wij een interactief platform te kunnen bieden waar bedrijven elkaar ontmoeten, waar samenwerkingen ontstaan en waar talent gescout wordt.'

Tot slot kan men tijdens Limburg Unlimited letterlijk grenzen verleggen. Limburg is een sterk economisch groeigebied en dat geldt voor ongeveer alle sectoren. Dat betekent dat zowel de nationale als ook de internationale bedrijven en initiatieven tijdens Limburg Unlimited aanwezig zullen zijn.

Locatie: MECC MAASTRICHT

Openingstijden: Woensdag 28 maart 2018: 13.00 – 20.00 (Aansluitend netwerkavond 20.00- 24.00) Donderdag 29 maart 2018: 10.00 – 17.00

Organisatie: NBI International is een internationaal communicatiebureau, gespecialiseerd in de organisatie van vraaggerichte beurzen, matchmaking events, congressen en programma’s. Samen met MECC Maastricht zorgen zij voor (internationale) bedrijven, bezoekers en deelnemers.

NBI International, Postbus 769, 5600 AT Eindhoven -+31 (0)40 246 36 26

Contactpersoon: Jop Thissen - Jop@nbi-international.com - www.Limburg-unlimited.com - www.nbi-international.com

Logo Limburg Unlimited