Succesvolle omscholing tot tandartsassistente

De vraag naar tandartsassistenten in de regio Zuid-Limburg is de laatste jaren erg toegenomen. Echter het aanbod van gediplomeerde krachten is beperkt. Om toch aan de toenemende vraag te kunnen voldoen heeft het team Werkgeversdiensten van het UWV WERKbedrijf Zuid-Limburg al geruime tijd een succesvolle samenwerking met ASPD uit Wijnandsrade.

Nooit te oud om te leren

De afgelopen jaren heeft men gezamenlijk al tientallen enthousiaste werkzoekenden kunnen omscholen tot tandartsassistent(e). Vaak al met een betaald dienstverband voordat men daadwerkelijk het diploma had behaald! Eén en ander werd financieel mogelijk gemaakt door de inzet van scholingsgelden van de provincie Limburg. Dat men nooit te oud is om te leren en om zich te laten omscholen bewijst Diana Grivec. Ook zij nam de uitdaging aan nadat ze haar baan verloor. Zij deelt haar verhaal in een filmpje op de website van de Vereniging Limburg.

Meer weten?

Als u meer informatie wilt, neem dan contact op met adviseur werkgeversdienstverlening van UWV Werkgeversdiensten Zuid-Limburg, Timor Vanhoudt via Timor.Vanhoudt@uwv.nl.