Gebruik de kandidatenverkenner banenafspraak

Heeft u werk voor iemand die onder de banenafspraak valt? Dan kunt u met de kandidatenverkenner banenafspraak profielen (anoniem) bekijken van mensen die vallen onder de banenafspraak. Ziet u een interessant profiel? Dan kunt u dat bewaren en bij het WerkgeversServicepunt Zuid-Limburg meer informatie aanvragen over deze kandidaten. Het WSP brengt u ook in contact met de kandidaten die u interessant vindt.

Wat is de kandidatenverkenner banenafspraak?

De kandidatenverkenner banenafspraak is een hulpmiddel waarmee u 2 dingen kunt doen:

  • U kunt zoeken naar kandidaten die onder de banenafspraak vallen en contact met ze opnemen via het werkgeversservicepunt.
  • U kunt de kenmerken zien van deze mensen: zoals reisafstand, opleidingsniveau, het aantal uur dat een kandidaat wil werken, en in welke mate ze beschikbaar zijn voor werk. Kandidatenverkenner banenafspraak geeft dus een beeld van de kandidaten die vallen onder de banenafspraak.

Lees meer over wat de banenafspraak is.

naar boven

Hoe gebruikt u de kandidatenverkenner banenafspraak?

U kunt de kandidatenverkenner banenafspraak gebruiken als u een account heeft voor werk.nl. Log in op Mijn werk.nl en klik onder ‘Cv’s zoeken’ op ‘Kandidatenverkenner banenafspraak’. Heeft u geen werkgeversaccount? Vraag dan een account aan.

In dit handige overzicht staat uitgelegd hoe de kandidatenverkenner banenafspraak werkt (pdf, 40 kB).

naar boven